joi, 15 decembrie 2011

Spaghete cu carne de vita

Pentru 3 portii:
2/3 de pachet de spaghete
200 gr. de antricot de vita
1 ceapa mica tocata marunt
400 gr. rosii in bulion (tocate)
50 ml. vin rosu
3 linguri de ulei
sare
piper
parmezan

Calim ceapa cu ulei, apoi adaugam vita taiata felii subtiri. [Pentru a putea sa tai felii subiri scot carnea de vita de la congelator si astept sa se dezghete putin (cat sa pot taia feliile subtiri contra-fibra).]
Dupa ce vita s-a calit, adaugam sosul de rosii, vinul, sarea si piperul si lasam 10 minute sa fiarba.
Intre timp fierbem spaghetele cu 1 minut mai putin fata de cat scrie pe ambalaj, le stracuram si le turnam peste sosul cu carne de vita.
Mai lasam 1-2 minute pe foc pastele. Dupa ce le punem in farfure pesaram parmezan desupra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu