joi, 15 decembrie 2011

Paste negre cu fructe de mare

Pentru 2 portii:

1 punga de paste negre (cu cerneala de sepia)
1 punga de fructe de mare amestecate congelata
8 creveti jumbo (am gasit la Mega Image creveti cruzi si congelati. Pusi pe gratar sunt foarte buni)
300 gr. de rosii tocate in bulion
2 catei de usturoi tocati marunt
2 linguri de ulei
50 ml. vin alb
1 lingurita de zahar
sare
piper

Calim usturoiul in ulei, adaugam sosul de rosii, zaharul si sarea, fierbem 4-5 minute. Adaugam fructele de mare amestecate, piperul si vinul si mai fierbem 3-4 minute.
In acest timp fierbem pastele dupa instructiunile de pe punga si punem crevetii jumbo pe gratar - maximum 3 minute pe fiecare parte.
Dupa ce pastele sunt fierte, le amestecam cu soscul cu fructe de mare. Punem pastele in farfurii si adaugam deasupra crevetii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu