joi, 15 decembrie 2011

Ciorba de curcan

Pentru 6 portii:
2 aripi de curcan
1 ceapa medie tocata marunt
1 morcov maricel sau 2 mai mici tocati
1 pastarnac tocat
1 patrunjel radacina tocat
1 bucata de telina tocata
1 ardei tocat
1 rosie tocata
sare (pentru ciorba acrita cu bors)
1 litru de zeama de varza murata (bors)
1 legatura de leustean tocat

Fierbem aripile (va dura cam 1 ora si jumatate). Dupa ce fierb le scoatem din oala, le lasam sa se raceasca si le dezosam. Lasam deoparte carnea pana fierb legumele.
Calim ceapa si adaugam ceapa si legumele tocate in zeama in care a fiert carnea. Le lasam 20-30 minute sa fiarba.
Adaugam carnea, zeama de varza (borsul si sarea) si leusteanul si le lasam 10 minute sa fiarba.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu