joi, 15 decembrie 2011

Dovlecei si ardei umpluti cu ton

Pentru 4 portii:
2 dovlecei mici
4 ardei grasi mici - cam de 3 cm lungime
1 conserva de ton intreg
100 gr mozarella
zeama de la 1/2 de lamaie
sare
chili
piper

Dovleceii: ii spalam, le taiem coada si ii taiem in 2. Taiem fiecare bucata in 2-3 bucatele, ii scobim la mijloc, astfel incat sa arate ca niste mici barcute.
Ardeii: ii spalam, ii taiem in 2 si ii curatam in inerior.
Maruntim tonul, il amestecam cu sare, chili, piper, zeama de lamaie si mozzarela. Ungem o tava cu ulei, umplem fiecare dovlecel si fiecare ardei cu compozitia de mai sus si bagam tava la cuptor la foc mediu timp de 20 de minute.
Se pot manca calzi sau reci, oricum sunt foarte buni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu