joi, 15 decembrie 2011

Tagliatele cu dovlecei si fructe de mare

Pentru 2 portii:
1/2 din cutia de tagliatele
1 punga cu fructe de mare amestecate
1/2 dovlecel taiat fasii cam de 5 cm lungime
2 catei de usturoi
2 linguri de ulei de masline
300 gr. de rosii tocate in bulion
50 ml de vin alb
sare
piper
patrunjel taiat marunt

Calim 2 catei de usturoi taiati marunt in ulei, adaugam dovleceii taiati fasii si ii calim 4-5 minute.
Adaugam bulionul si sarea, il lasam sa fiarba 3-4 minute. Punem fructele de mare si vinul alb si mai lasam 3-4 minute sa fiarba. La sfarsit adaugam piperul si patrunjelul.
In acest timp fierbem tagliatelele cu un minut mai putin decat scrie pe cutie, pe care le strecuram si le punem in tigaia cu sos, impreuna cu 2 catei de usturoi pisati. Lasam 1-2 minute pe foc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu