joi, 15 decembrie 2011

Ciuperci umplute

Pentru 4 portii:
8 ciuperci champignion mari
1 ceapa mica taiata marunt
3 linguri de ulei
100 grame bacon taiat marunt
200 grame mozzarela data pe razatoare
1 legatura de marar taiata marunt
sare
piper

Curatam ciumercile, le spalam si taiem cozile. Cozile le tocam marunt.
Calim ceapa in cele 3 linguri de ulei, adaugam baconul. Dupa ce s-a calit si baconul, adaugam cozile de ciuperci taiate marunt si lasam 10 minute sa se caleasca si ele, adaugam sare si piper. La sfarsit punem marar si amestecam cu jumatate din mizzarela.
Ungem o tava cu ulei si punem ciupercile umplute cu compozitia de mai sus. Dupa ce am terminat de aranjat ciupercile in tava, presaram deasupra ciupercilor restul de mozarella si tinem tava la cuptor 25-30 de minute la foc mediu.
Sunt delicioase si ne plac tare mult.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu